MENU

Lagant's Zinderende Zomerweken

Het is zomer! De zon schijnt, en je welverdiende vakantie is in aantocht. De zomer is ook een geweldige tijd om veranderingen in je leven aan te brengen, en de verandergidsen van Lagant helpen je daar graag bij. Van 6 juli tot 19 september 25% korting op zelfstudies en trainingen!
Lees snel verder!

Wij houden van de zomer!

Als je erover nadenkt, is de zomer een geweldige tijd om verandering in je leven aan te brengen. Het is warm, de vakantie is in aantocht en je kunt liggend in de zon of zittend op een terras, de tijd nemen om na te denken over jouw toekomst. Wat wil je veranderen? Wat wil je nog bereiken? De verandergidsen van Lagant willen je daar graag bij meehelpen! Als je erover denkt om dit jaar nog een cursus te volgen, is dit het moment om het te doen! Wij hebben een lijst van mooie zelfstudies en trainingen en met een zomerkorting van 25%, vindt je er zeker één die perfect bij je past. Ook online cursussen waar je gelijk mee kunt beginnen! Kies vandaag nog en je bent klaar voor alle uitdagingen die de rest van het jaar op je pad komen!

Hoe werkt het?

Kies jouw nieuwe zelfstudie of training uit ons ruime aanbod op onze website. Bij het afrekenen wordt de code automatisch toegepast. Mocht dit niet het geval zijn; gebruik dan de kortingscode Zomer2022. De 25% korting wordt dan direct verwerkt. 

Actievoorwaarden

  • Korting geldt uitsluitend voor bestellingen die via onze webshop worden geplaatst tussen 6 juli en 19 september 2022*;
  • Jouw nieuwe zelfstudie of training moet uiterlijk september 2022 starten;
  • Je kunt de kortingscode éénmaal gebruiken (1 x per klant);
  • Deze korting is niet gelding op aanbiedingen of speciale bundels (zoals de STAP-versies);
  • De coupon is niet te combineren met andere actie- of couponcodes;
  • De korting geldt uitsluitend voor zelfstudies en trainingen. Deze is dus niet geldig voor losse examens, verlengingen en boeken!

*Wil je een factuur met BTW-vrijstelling, neem dan contact met ons op. Lees alles over de BTW-vrijstelling.

Heb je vragen?

Als je vragen hebt kun je onze afdeling planning bereiken op telefoonnummer +31 (0)41 322 4106. We helpen je graag!

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 168 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |