MENU

Games & Simulaties

Zelf het vak leren, door zelf te ervaren tijdens één van de unieke games en simulaties van Lagant. Uit onderzoek blijkt dat mensen beter in staat zijn stof toe te passen in hun eigen omgeving wanneer ze ervaren hoe het moet.

Lagant inpireert

Wij maken verschil tussen games en simulaties. Een game is een spel waarin de theorie op een leuke en interactieve manier wordt geïllustreerd. Een voorbeeld van een dergelijke game is de “XP Game” waar je Agile en Scrum leert aan de hand van allerlei oefeningen met ballonnen, kaarten, dobbelstenen en touwtjes. In een simulatie wordt een verandertraject nagespeeld op een zo realistische manier. Een voorbeeld van een simulatie is onze Projectmanagement (PM) Simulatie waarin jij een projectmanager speelt van een complex internationaal project. Alle rollen waar jij als projectmanager mee in aanraking komt, worden door acteurs / trainers gespeeld.

Lagant ontwikkelt haar games & simulaties continue. Omdat mensen op deze manier unieke ervaringen opdoen en ze zo het hun rol als Verandergids het beste oppakken. Wij bieden de volgende games & simulaties:

PM simulatie
IPMA Projectmanagementbelevenis (simulatie)
PRINCE2 Projectmanagementbelevenis (simulatie)
Scrum & XP game
Bouwen van een dierentuin (AgilePM game)

Nieuwsgierig?

We komen graag bij je langs voor een inspiratiesessie. We laten je namelijk liever ervaren wat we aan jouw organisatie kunnen bijdragen in een coachingsgesprek, workshop of breakout dan dat we hierover vertellen. Dus heb je al een lunch, borrel, personeels- of town hall meeting gepland staan? Plan hem een uurtje langer en je hebt er een inspiratieworkshop bij. Nuttig en aangenaam toch?

Vraag nu een inspiratiesessie aan

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Lagant partners

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 177 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |