MENU

Organisatiecoaching begint met MT-coaching

Organisaties zijn opgebouwd uit teams. Het hoogste (senior) team heeft veruit de grootste invloed op het systeem. Management Teams (MT) bepalen de context en de kaders van de organisatie. Daarom beginnen wij met het coachen van MT’s om veranderingen succesvol te realiseren.

Aan de hand van de vijf invalshoeken brengen wij energie in teams, zodat zij met plezier weer resultaten gaan behalen. We begeleiden teams op hun weg van samen … werken, naar samenwerken.

Wij doen het anders

We ontlokken teamenergie door het in hun kracht zetten van teamleden. Iedereen kan verandergids zijn door zijn/haar passie te volgen en zijn/haar vakmanschap te laten gelden. Zo creëren wij een blijvende impact op de werkomgeving in jouw organisatie. Hoe wij het anders doen?

Scans zonder rapport​

Onder begeleiding van een coach gaan de teams aan de slag. Zij maken zelf on the spot hun scans. Hierdoor ontstaat inzicht en draagvlak. (We maken echt geen rapporten die vervolgens toch niet gelezen worden.)

Workshops zonder doceren​

We laten patronen ervaren en leiden de discussie over de consequenties.​

Coachen zonder standaardadvies​

De oplossing van elk organisatieprobleem ligt in de organisatie zelf, we helpen je die oplossing ontdekken.​

Plannen zonder detailplanning​

"Plans are nothing, planning is everything." - Eisenhower​

Nieuwsgierig?

We komen graag bij je langs voor een inspiratiesessie. We laten je namelijk liever ervaren wat we aan jouw organisatie kunnen bijdragen in een coachingsgesprek, workshop of breakout dan dat we hierover vertellen. Dus heb je al een lunch, borrel, personeels- of town hall meeting gepland staan? Plan hem een uurtje langer en je hebt er een inspiratieworkshop bij. Nuttig en aangenaam toch?

Vraag nu een inspiratiesessie aan

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Lagant partners

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 169 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |