Psst.. t/m 31 augustus zijn er weer Lagant's Zinderende Zomerweken: Korting op e-learning en trainingen!
MENU

Verandergids Lagant

Gebaande paden kosten veel minder energie dan nieuwe. Dat maakt veranderen wellicht ook in jouw organisatie tot een uitdaging. Ook al leg je als management haarfijn uit dat die nieuwe paden (als ze eenmaal zijn ingesleten) grote voordelen bieden. Onder druk vallen we (management en werkvloer) terug in oud gedrag waarmee de ingezette verandering verloren gaat.

Lagant, de gids voor jouw verandering

Mensen van Lagant stellen zich op als Verandergids. Dit betekent dat we samen met jou op zoek gaan naar de wijsheid in de organisatie. Wij stellen vragen, zodat jouw mensen vertellen welke verandering er nodig is, om daarna te ondersteunen in het realiseren daarvan.

Lagant medewerkers zijn vakidioten. Wij pakken het net even iets anders aan. Met passie voor het vak, gidsen wij jouw organisatie in het succesvol implementeren van veranderingen. Op deze wijze helpen we organisaties in de financiële dienstverlening, energie sector, (gemeentelijke) overheden, ICT dienstverlening, Industrie, Bouw en Zorg.

Ben jij benieuwd hoe het ook jou kan lukken om niet helpende patronen te doorbreken, silo’s neer te halen, te verbinden en samenwerking te orkestreren, kom dan eens met ons praten.

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Lagant partners

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 180 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |